Welkom bij Kies Dakbedekkingen

Met mijn 20 jaar ervaring, en passie voor het vak, kan ik een breed pakket aan werkzaamheden aanbieden. Van het opsporen van een lekkage tot het compleet renoveren van een dak. Ook voor het vervangen van rotte houten delen en timmerwerken bent u bij mij aan het juiste adres. Door mijn achtergrond in de metaalsector heb ik mijn kennis verder uitgebreid met lood en zinkwerken. Dit houdt in dat ik loodwerk in gevels vervang en allerlei zinkwerken uitvoer zoals o.a. zinken goten, gevels etc. Het leveren van kwaliteit en het zoeken naar duurzame oplossingen staan bij mij bovenaan.

Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen heb ik talloze cursussen gevolgd. Ik kan diverse soorten dakbedekkingen verwerken zoals bitumen, kunststof en EPDM dakbedekkingen. Voor het uitvoeren van grote projecten heb ik een nauwe samenwerking met verschillende gediplomeerde vakmannen zoals dakdekkers, timmermannen en zinkwerkers.

Via deze website krijgt u een idee van mijn vakmanschap en specialismen. Ik ben uw persoonlijke aanspreekpunt, vanaf het eerste moment, tijdens de werkzaamheden tot het opleveren van de opdracht.

Heeft u een dakspecialist nodig in regio Groningen/ Friesland/ Drenthe en regio Amsterdam? Ik sta graag voor u klaar!

Michèl Kies.

Projecten

Klik op de foto om naar de bepaalde projectgroep te gaan.

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL *
TELEFOONNUMMER *

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?